About Us

WPScreens begonnen dankzij een fout

Mieters Media, het bedrijf achter WPScreens, kreeg van een klant de vraag of de diensten van zijn website ook op een tv-scherm in de wachtkamer getoond konden worden. Uiteraard was dat mogelijk en Mieters maakte een mooie presentatie die goed werkte, …dachten we. Telkens stopte de presentatie na enkele minuten. Omdat het niet lukte om de presentie goed werkend te krijgen en omdat er geen goed werkend systeem voor WordPress verkrijgbaar was, besloten we zelf een degelijke Digital Signage systeem te maken: de WPScreens plugin. De genoemde klant was de test-case en jammer maar helaas, het werkte niet. De plugin werkte verder overal ter wereld, maar niet bij die ene klant in Musselkanaal (Holland).
Pas later vonden we de oorzaak. De wifi in de wachtkamer werd om de 5 minuten onderbroken, zodat buren hier niet onbeperkt gebruik van konden maken. Ongelofelijk maar waar! Dankzij deze fout hebben wij nu een fantastisch product.

WPScreens, begonnen als proefballon, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet Digital Singage syteem met ongekende mogelijkheden.

Mieters Media

Mieters Media is een agency in Stadskanaal (Holland). We houden ons bezig met Branding en (Online) Marketing. We ontwikkelen al websites sinds het begin van internet (ja ja kinderen er is ook nog een wereld geweest zonder internet). We hebben een praktische kijk om zaken op een efficiënte wijze te publiceren. In de basis ontwikkelden we  systemen om bijvoorbeeld kosten te berekenen per merk/type/uitvoering, gebruiken we technieken voor andere zaken dan waarvoor ze eigenlijk ontwikkeld zijn of maaken we websites met honderden pagina’s eenvoudig en modulair beheerbaar.
Maar bovenal zijn we creatief en ontwerpen we en creëren we prachtige content.

Helpdesk

De helpdesk is een van onze favoriete onderdelen. Dit omdat we de vragen vaak eenvoudig kunnen beantwoord. Het bevestigd ons dat WPScreens voor iedereen een goed product is en levert veel positieve reacties op. Deze tevreden klanten maken onze dag. Ook als WPScreens niet direct lijkt te kunnen wat de klant wenst, weten we praktisch altijd toch een oplossing te bieden.

Digital Signage voor WordPress

Doordat WPScreens draait in WordPress is het uitermate sterk in het publiceren van dynamische inhoud. Hierdoor heeft het een voorsprong op andere systemen die niet draaien in WordPress. Dat je je website en TV-presentatie beheert vanuit één systeem is zo praktisch dat je je niet kunt voorstellen dat je dat normaal dubbel uitgevoerd moet worden. Het combineren van deze dynamische mogelijkheden binnen WordPress maakt WPScreens tot een krachtige oplossing voor zowat elke Digital Signage vraag.

Wil je content publiceren op een wijze dat zelfs WPScreens niet lijkt te kunnen? Vraag gerust 😁